Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM SA şi o firmă din Prahova ajung la Tribunalul Constanţa. Iată motivul neînţelegerii! (document)

ro

18 Aug, 2017 00:00 4300 Marime text
SC Eric Bioremediere Oil SRL, cu sediul în municipiul Ploieşti, a contestat la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC) rezultatul unei cumpărări directe realizate de Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC), având ca obiect „Curăţire, preluare şi neutralizare reziduuri petroliere, tanc T101 - Staţii Tratare“.
 
Prin contestaţia nr. 154/04.08.2017, înregistrată la CNSC sub nr. 32496/04.08.2017, SC Eric Bioremediere Oil SRL, cu sediul în municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, reprezentată legal prin administrator Larisa Nicoleta Ducu, a contestat adresa nr. 2621/24.07.2017, reprezentând comunicarea rezultatului privind „cumpărarea directă“ având ca obiect servicii de „Curăţire, preluare şi neutralizare reziduuri petroliere, tanc T101 - Staţii Tratare“, iniţiată de Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa.
 
SC Eric Bioremediere Oil SRL a solicitat CNSC „anularea rezultatului procedurii, comunicat prin adresa nr. 2621/24.07.2017 şi, implicit, suspendarea dreptului de încheiere a contractului /.../, până la soluţionarea prezentei în condiţiile legii, constatarea faptului că oferta declarată câştigătoare, a Eco Bio Magic SRL, este inacceptabilă şi neconformă, obligarea autorităţii contractante la reanalizarea ofertei declarate câştigătoare şi repunctarea ofertelor conforme şi acceptabile, cu respectarea, în mod cumulativ, a cerinţelor din legislaţia aplicabilă, documentaţia de atribuire şi caietul de sarcini“.
 
CNSC a admis excepţia de necompetenţă materială a Consiliului, invocată din oficiu, şi a declinat competenţa de soluţionare a contestaţiei formulate de SC Eric Bioremediere Oil SRL, în contradictoriu cu entitatea contractantă Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, în favoarea Tribunalului Constanţa - Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal şi a dispus trimiterea de îndată a dosarului către Tribunalul Constanţa - Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal. Decizia este fără cale de atac.

Despre Eric Bioremediere Oil SRL

Potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului, consultat la 17 august 2017, societatea a luat fiinţă în anul 2011. Sediul social al firmei este în municipiul Ploieşti. Capitalul social subscris, de 410 lei, integral vărsat, este compus din 41 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Diego-Armando Mihalache, născut pe 31.10.1996, în Bucureşti, este asociat unic. Administratorul firmei, care se ocupă de tratarea şi eliminarea deşeurilor periculoase, este Larisa Nicoleta Ducu. 

Despre Eco Bio Magic SRL

Potrivit datelor prezentate de Registrul Comerţului, consultat pe data de 17 august 2017, a fost înmatriculată în anul 2003. Sediul social al firmei este în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris este de 3.400 de lei, integral vărsat, compus din 340 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Mona Slabu, născută pe 3.08.1968, în Galaţi, este asociat unic. Administratorul firmei, care desfăşoară activităţi şi servicii de decontaminare, este Gheorghe Slabu.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gelu 18 Aug, 2017 08:14 Firma câștigătoare e din Galați.Directorul General e din............Galați.Ce întâmplare?
  • Claudiu 18 Aug, 2017 01:04 Directorul General al CN APM SA ,N.Tivilichi e din Galați,firma declarată câștigătoare e din. .........Galați.Ce coincidenta!