Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanţa scoate la licitaţie un contract de peste un milion de lei (document)

ro

08 Dec, 2017 00:00 2807 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) organizează licitaţie pentru atribuirea contractului „Servicii de consultanţă şi supervizare a lucrărilor de construcţii pentru infrastructura de acostare nave tehnice şi amenajare suprastructură platformă (echipamente + utilităţi) pentru servicii conexe navelor tehnice din cadrul proiectului «Modernizarea infrastructurii şi protecţia mediului în Portul Constanţa»“, în valoare estimată de 1.256.713,15 lei.
 
Consultantul va oferi servicii de supervizare a proiectării şi execuţiei lucrărilor la standarde de înaltă calitate, evaluarea şi aprobarea lucrărilor, materialelor, echipamentelor, în calitatea sa de inginer, conform prevederilor condiţiilor contractului de lucrări, atât pe durata perioadei de proiectare şi a perioadei de execuţie a lucrărilor, cât şi pe durata perioadei de garanţie a lucrărilor, astfel încât antreprenorul să execute lucrări de bună calitate şi să finalizeze proiectarea şi execuţia lucrărilor în perioada specificată în contractul de proiectare şi execuţie lucrări, pentru obiectivul „Modernizarea infrastructurii şi protecţia mediului în Portul Constanţa - Infrastructură acostare nave tehnice + Amenajare suprastructură platformă (echipamente şi utilităţi) pentru servicii conexe navelor tehnice“. Valoarea estimată a contractului, fără cheltuielile pentru „diverse şi neprevăzute“, este 1.256.713,15 lei fără TVA.
 
Societăţile interesate pot depune ofertele până pe data de 8.01.2018, ora 15.00, urmând să fie evaluate până pe data de 5.02.2018, ora 18.00. Data-limită de valabilitate a ofertei este 8.05.2018. Cuantumul garanţiei de participare este de 12.500 de lei.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele care deţin funcţii de decizie din cadrul CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, responsabile de atribuirea contractului, sunt: Dan Nicolae Tivilichi - director general, Marian Tănase - director general adjunct, Daniela Şerban - director economic, Tănase Iulian PEPI - şef Serviciul Juridic şi Contencios, Laurenţiu Teodoru - şef Birou Proiecte Europene, Otilia Ifimov - şef Departament Achiziţii Publice, Nicoleta Adina Gamalan - şef Birou CFP, Cristian Marius Stoicescu - Departamentul Achiziţii Publice.
 
Ofertantul va face dovada prestării în ultimii trei ani (calculaţi de la data-limită de depunere a ofertelor) de servicii similare finalizate, cu o valoare cumulată de minimum 1.250.000 de lei, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii