Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC pregăteşte organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager al Bibliotecii Judeţene „I.N. Roman“ (document)

ro

17 Jul, 2015 00:00 1963 Marime text
Consilierii judeţeni au votat, ieri, în cadrul şedinţei ordinare a CJC, proiectul de hotărâre privind aprobarea caietului de obiective pentru concursul de proiecte de management de la Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman“ Constanţa.
 
În vederea organizării concursului de proiecte de management pentru Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman“, este necesar ca autoritatea să întocmească şi să aprobe caietul de sarcini, conform modelului prevăzut în HG nr. 1301 din 28 octombrie 2009 pentru aprobarea Regulamentului-cadru de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management, a Regulamentului-cadru de organizare şi desfăşurare a evaluării managementului, a Modelului-cadru al caietului de obiective, a Modelului-cadru al raportului de activitate, precum şi a Modelului-cadru recomandat pentru contractele de management, pentru instituţiile publice de cultură. Caietul de obiective va cuprinde prevederi organizatorice, financiare şi tehnice, necesare întocmirii caietului de management. Prin caietul de obiective, CJC stabileşte cerinţe specifice care trebuie avute în vedere la constituirea proiectului de management, orientând astfel managementul cultural în direcţia satisfacerii nevoilor culturale ale comunităţii în care îşi desfăşoară activitatea instituţia publică.
 
Proiectul de hotărâre privind aprobarea caietului de obiective pentru concursul de proiecte de management de la Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman“ Constanţa poate fi vizualizat în secţiunea „Documente“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii