Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC caută servicii de expertiză tehnică Se pregăteşte demolarea anexelor Teatrului de Vară Mamaia (document)

ro

25 Apr, 2017 00:00 5415 Marime text
Administraţia judeţeană achiziţionează servicii de expertiză tehnică în vederea demolării anexelor C3 şi C4 din cartea funciară a imobilului Teatrul de Vară Mamaia. Anexele au destinaţia de spaţiu comercial, C4 - cu regim de înălţime parter, în suprafaţă construită desfăşurată de 74,00 mp, iar C3 - cu regim de înălţime parter, în suprafaţă construită desfăşurată de 107,00 mp, conform specificaţiilor tehnice. Achiziţia directă are o valoare estimată fără TVA de 7.000 de lei. Sursa de finanţare este bugetul CJC.
 
Ofertele depuse la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa trebuie să conţină şi oferta financiară, şi prezentarea certificatului constatator emis de ONRC la încheierea contractului, din care să rezulte că ofertantul poate presta activităţi în domeniul contractului. Se solicită constituirea garanţiei de bună execuţie, în cuantum de 10% din valoarea fără TVA a contractului, în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică. Autoritatea contractantă va elibera/restitui garanţia de bună execuţie conform prevederilor art. 42 din HG nr. 395/2016, actualizată.
 
Condiţia de adjudecare este preţul cel mai scăzut. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 25.04.2017, ora 12.00. Operatorii economici interesaţi vor posta oferta de preţ totală în sistemul electronic SEAP, secţiunea Catalogul de produse/servicii/lucrări.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza specificaţiile tehnice privind achiziţia serviciului de expertiză tehnică în vederea demolării anexelor C3 şi C4 din cartea funciară a imobilului Teatrul de Vară Mamaia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii