Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC achiziţionează mentenanţă pentru sistemul de detecţie în caz de incendiu Ia Pavilionul Expoziţional

ro

25 Feb, 2017 00:00 1378 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa cumpără servicii de întreţinere şi reparaţie a sistemelor de detecţie, semnalizare şi alarmare în caz de incendiu şi a iluminatului de siguranţă.
Produsele şi serviciile care fac obiectul contractului sunt: servicii de menţinere în funcţiune Ia parametrii proiectaţi (întreţinere şi reparaţii) a sistemului de detecţie în caz de incendiu montat Ia Pavilionul Expoziţional Constanţa, situat în Constanta, bulevardul Mamaia nr. 331A, şi Ia sistemul de alarmare Ia incendii montat Ia Centrul Militar Zonal Constanţa, strada Mircea cel Bătrân nr. 106, precum şi a iluminatului de siguranţă, semnalizare şi continuarea lucrului Ia cele două imobile menţionate anterior, conform specificaţiilor tehnice.
 
Achiziţia contractului este directă, iar sursa de finanţare este bugetul Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Ofertantul va prezenta dovada faptului că este autorizat pentru efectuarea lucrărilor de proiectare, instalare şi întreţinere a sistemelor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu de către Centrul Naţional pentru Securitate la Incendiu şi Protecţie Civilă, în conformitate cu prevederile legale ale Ordinului nr. 87/2010 pentru aprobarea Metodologiei de autorizare a persoanelor care efectuează lucrări în domeniul apărării împotriva incendiilor, actualizat.
 
Ofertantului câştigător i se va solicita la încheierea contractului să prezinte certificatul constatator emis de ONRC, din care să rezulte că poate presta activităţi în domeniul contractului. Se solicită constituirea garanţiei de bună execuţie, în cuantum de 5% din valoarea fără TVA a contractului, în termen de cinci zile lucrătoare de Ia data semnării contractului de achiziţie publică, conform prevederilor art. 39 şi 40 din HG nr. 395/2016.
 
Condiţia de adjudecare este preţul cel mai scăzut, în condiţiile îndeplinirii cerinţelor din invitaţie şi a cerinţelor minime solicitate prin specificaţiile tehnice, considerate obligatorii. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 28.02.2017, ora 16.00. Oferta trebuie să cuprindă propunerea tehnică şi propunerea financiară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii