Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine vrea să înfiinţeze o fermă de găini în Mihail Kogălniceanu

ro

12 May, 2016 23:22 5324 Marime text
SC Agroseven SRL doreşte să  înfiinţeze o fermă de găini. În acest sens, societatea a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu de prezentare.
 
Amplasamentul propus pentru realizarea fermei este situat în localitatea Mihail Kogălniceanu. Proiectul este propus pentru accesarea finanţării nerambursabile prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020, Submasura 4.1 „Investiţii în exploataţii agricole”.
 
Societatea îşi propune prin proiectul de investiţii, crearea unei ferme – hală de găini ouătoare, cum am specificat, însă şi construirea platformei pentru buncărul de furaje, precum şi construirea unei platforme pentru dejecţii acoperită.
 
SC Agroseven SRL deţine în proprietate terenul intravilan în suprafaţă de 25.000,00 mp, dovedit prin Contractul de Donaţie, încheiat între SC Agroseven SRL şi Etem Ersim- Seven.
 
Hala de creştere a găinilor ouătoare va avea o capacitate de 10.080 păsări/ciclu de producţie, care vor produce o cantitate efectivă de 2.202.354 de ouă anual.
 
Vecinătăţile amplasamentului sunt următoarele:
  • Sud: A 489/3 lot 2 – teren arabil, lipsa clădiri;
  • Nord: DE 488/ 25;
  • Vest: M Dina Hristu - teren arabil, lipsa clădiri;
  • Est: Munteanu A. Ion - teren arabil, lipsa clădiri.
 
Distanţa aproximativă de la terenul studiat până la primele locuinţe ale zonei rezidenţiale a comunei Mihail Kogălniceanu este de 1.500 m.
Firma despre care vorbim are sediul social în Mihail Kogălniceanu, pe strada Daciei, şi un capital social subscris de 545100 RON, integral vărsat. Se ocupă de „cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase”.  
                                                                                    
Asociaţi persoane fizice sunt Etem Ersin Seven, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99% / 99%, şi Azis Nejmedin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1% / 1%. Administrator este Etem Ghiuler, născut în Cobadin.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • X 13 Jun, 2016 16:26 E boier mare patronu!!!