Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va reprezenta România la Eurovision 2017? În această seară se alege câştigătorul

ro

05 Mar, 2017 09:32 1816 Marime text
În această seară, românii își aleg reprezentantul în concursul Eurovision din acest an. În finala din 5 martie, în doar trei minute, fiecare dintre cei zece finaliști va da tot ce are mai bun pentru a convinge publicul că melodia sa merită să se califice pentru Eurovision Song Contest. Melodiile și show-urile celor zece finaliști ai Selecției Naționale se vor succeda în următoarea ordine:

1. Ana Maria Mirică - "Spune-mi tu"
2. Ilinca feat. Alex Florea - "Yodel It"
3. Eduard Santha - — "Wild Child"
4. Xandra - "Walk on By"
5. MIHAI - "I Won't Surrender"
6. Maxim - "Adu-ți aminte"
7. Tavi Colen & Emma -  "We own the night"
8. Instinct - "Petale"
9. Ramona Nerra - "Save Me"
10. Cristina Vasiu - "Set the Skies on Fire"


Publicul votează timp de o oră și alege reprezentantul României pentru Eurovision 2017
În finala Selecției Naționale din 5 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena de la Kiev, dintre piesele rămase în concurs, prin televot.

Votul va putea fi exprimat trimițând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,...06), prin SMS, la numărul 1264 (tarif: 0.4 euro + TVA), număr valabil în rețelele Digi Mobil, Orange, Telekom și Vodafone, ori sunând la același număr de telefon — 1264 și tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03... 10, cu același tarif (0.4 euro + TVA / apel), valabil în rețelele Orange, Telekom și Vodafone.

Liniile telefonice se vor deschide la semnalul 'START VOT!' și se vor închide după 60 de minute, la semnalul 'STOP VOT!'.
Anul acesta, votul publicului poate valora o mașină. În cadrul Finalei, telespectatorii vor putea participa la campania 'Eurovision te premiază!', la care Marele Premiu este un automobil.*
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii