Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt noii membri provizorii ai CA-ului SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu SA şi ce remuneraţii vor primi

ro

18 Jan, 2018 00:00 3300 Marime text
În Monitorul Oficial au fost publicate mai multe decizii ale Adunărilor Generale Ordinare ale Acţionarilor Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu. Este vorba despre hotărârea nr. 7 din data de 9.11.2017 a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu şi hotărârea nr. 8 din data de 20.11.2017 a AGOA.
 
Astfel, Adunarea Generală a Acţionarilor, întrunită în şedinţă ordinară pe 9 noiembrie 2017, a hotărât aprobarea numirii membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie al SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu SA pentru o perioada de patru luni, după cum urmează: din partea Ministerului Transporturilor - Radu Razvan Alexandru, Elena Vlad şi Eugen Marin; din partea acţionarului SC Fondul Proprietatea SA - Cheta Voicu; din partea acţionarului Consiliul Judeţean Constanţa - Mirela Florenţa Matichescu.
 
Potrivit hotărârii nr. 8 din data de 20.11.2017 a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, a fost aprobată forma contractului de mandat care se va încheia cu membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie al SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu SA, numiţi în şedinţa din data de 9.11.2017, conform împuternicirii nr. 2581, respectiv Răzvan Alexandru Radu, Mirela Florenţa Matichescu, Eugen Marin, Cheta Voicu, Vlad Elena, ca urmare a încetării de drept, la data de 11.11.2017, a contractelor de mandat anterioare ale următorilor membri provizorii în CA: Răzvan Alexandru Radu; Mirela Florenţa Matichescu; Eugen Marin; Cheta Voicu; Oana Cristescu.
 
De asemenea, membrii Adunării Generale a Acţionarilor au aprobat indemnizaţia membrilor provizorii ai CA-ului SN Aeroportul Internaţional Mihail KogăIniceanu Constanţa SA, în sumă de 4.330,17 lei, conform Adresei nr. 2181/02.11.2017 a Direcţiei Judeţene de Statistică Constanţa, şi indemnizaţia membrilor comitetelor consultative ale Consiliului de Administraţie al SN Aeroportul Internaţional Mihail KogăIniceanu Constanţa SA, în sumă reprezentată de echivalentul în lei a 50 de euro, la cursul de schimb comunicat de Banca Naţională a României.
 
Nu în ultimul rând, membrii Adunării Generale a Acţionarilor au aprobat împuternicirea reprezentantului Ministerului Transporturilor în AGA SN AIMK SA să semneze contractele de mandat cu membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie numiţi în şedinţa AGA din data de 9.11.2017. În context, a mai fost aprobată prelungirea duratei contractelor de mandat pentru George Teşeleanu şi Adrian Moldovan Eugen, în calitate de administratori provizorii ai SN Aeroportul Internaţional Mihail KogăIniceanu SA, pentru o durată de două luni. Totodată, a fost aprobată împuternicirea reprezentantului Ministerului Transporturilor în Adunarea Generală a Acţionarilor SN AIMK SA să semneze actele adiţionale la contractele de mandat ale acestora.
 
Membrii AGA au luat act de Raportul nr. CA/199/30.10.2017 asupra activităţii de administrare a SN Aeroportul Internaţional Mihail KogăIniceanu Constanţa SA pe semestrul I al anului 2017, prezentat de Consiliul de Administraţie.
 
De asemenea, au aprobat mandatarea directorului general în vederea îndeplinirii tuturor actelor şi formalităţilor necesare înregistrării publicării hotărârilor adoptate la Oficiul Registrului Comerţului, în temeiul art. 131, alin. 4 din Legea nr. 31/1990 a societăţilor, republică, cu modificările şi completările ulterioare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii