Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine mai investeşte în staţiunea Mamaia Reţea de apă şi canalizare, extinsă pentru hotelul de şapte nivele al lui Dan Cornel

ro

13 Mar, 2015 00:00 2321 Marime text
În anul 2011, omul de afaceri Dan Cornel a demarat primele acţiuni pentru construcţia unui nou hotel în staţiunea Mamaia - bulevardul Mamaia nr. 453, lângă hotelurile Olt şi Iaki. După ce a obţinut toate documentele de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa şi de la autorităţile locale, firma a demarat lucrările de construcţie a unui hotel de şapte etaje (P+6-7E) pe data de 19.10.2012, potrivit informaţiilor de pe portalul informativ. Anul acesta, pe 19 octombrie, investiţia ar trebui să fie finalizată complet.
Situată pe malul Lacului Siutghiol, construcţia impunătoare aparţine beneficiarului D.C.&O Hotels SRL, proiectant - arhitectul Radu Marian, iar constructor - SC Vinmas Buiding SRL.
Pe 10 martie, beneficiarul a obţinut de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism cu numărul 387, având o valabilitate de 12 luni pentru lucrări de extindere reţea distribuţie apă, branşament apă şi racord canalizare menajeră a hotelului.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, firma DC &O Hotels SRL a fost înfiinţată în anul 2011, având sediul social în municipiul Constanţa, strada Ştefan cel Mare. Asociat unic şi administrator, la momentul înfiinţării societăţii, este Dan Cornel, cu aport la capital 200 de lei, echivalând cu 20 de părţi sociale.
Conform aceleiaşi surse, Dan Cornel a mai fost implicat în câteva firme, în prezent radiate sau dizolvate: Porto Fino Tur SRL, aflată în dizolvare judiciară, şi Interex SRL şi Consulting&Tur SRL – radiate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii