Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cine este noul preşedinte al Asociației Delta Dunării, în locul Corinei Martin

ro

20 Apr, 2017 17:14 4237 Marime text
Reprezentanții Asociației Litoral - Delta Dunării au înlocuit-o pe Corina Martin cu Cristian Bărhălescu pentru funcția de președinte al asociației. 

Cristian Bărhălescu a confirmat, pentru cotidianul ZIUA de Constanța, informaţia.

UPDATE 1, ora 19.31

Cristian Gheorghe Bărhălescu apare, potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 20 aprilie 2017, în calitate de unic asociat la Coltrane Consulting SRL. Prin urmare, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Deţine şi funcţia de administrator. Firma are un capital social subscris de 210 lei, integral vărsat.
 
De asemenea, tot potrivit Registrului Comerţului, Cristian Gheorghe Bărhălescu este asociat în Icar Evenimente SRL, alături de Simona Gabriela Popa. Firma se ocupă cu activităţi de servicii anexe transporturilor aeriene.
 
Totodată, Cristian Gheorghe Bărhălescu apare, în calitate de administrator, în firmele Direct Turism SRL, Icar Tours Constanţa SRL, Icar Trips SRL, Relax Bicaz SRL (înfiinţată în 2005, la Botoşani, în prezent radiată, şi reînfiinţată în judeţul Neamţ), conform Registrului Comerţului, consultat pe 20 aprilie 2017.


Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii