Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este Daniel Cristu, posibilul viitor șef al RAJDP Constanța

ro

19 Apr, 2015 00:00 3117 Marime text
Consilierii județeni sunt convocați, săptămâna viitoare, într-o ședintță ordinară, în care vor dezbate mai multe proiecte. Printre ele se află și eliberarea din funcție a lui Adrian Gâmbuțeanu, directorul Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri (RAJDP) Constanța, care ar urma să fie înlocuit cu Daniel Cristu.
 
Lăsând la o parte speculațiile din mass-media apărute în ultima perioadă la persoana lui Daniel Cristu, acesta nu are o declarație de avere postată pe portalul RAJDP și nici pe cel specializat pentru funcționarii publici, deși ar deține o funcție importantă în cadrul instituției pe care este la un pas să o conducă.
 
Conform Registrului Comerțului, Daniel Cristu este unic asociat și administrator al societății Osiris Corint 2010 SRL, cu sediul în Negru Vodă. Firma are un capital social de 200 de lei și se ocupă cu comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun, conform Registrului Comerțului.
 
Tot Daniel Cristu mai apare acționar cu 6% în Doc Eco Service SRL Constanța, firmă care are ca obiect de activitate colectarea deşeurilor nepericuloase.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii