Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Christian Gigi Chiru, candidatul Alianţei pentru Constanţa PDL nu are candidat propriu la Primăria Constanţa

ro

26 Apr, 2012 01:24 3727 Marime text

cap_7.jpgPreşedintele organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, a admis în ceasul al doisprezecelea că democrat-liberalii nu vor avea candidat propriu pentru Primăria municipiului Constanţa.

„PDL nu are candidat la Primărie la Constanţa. Se va candida în cadrul unei Alianţe formate din două partide, PDL şi PNŢCD, sub sigla Cazinoului şi sub culorile alb-violet", a declarat ieri Chiru în cadrul emisiunii radiofonice.

În privinţa propunerilor pentru funcţiile de consilieri locali validate la sfârşitul săptămânii în cadrul Consiliului de Coordonare Local al organizaţiei municipale a PDL Constanţa, Chiru spune că „lista respectivă, dacă există, nu are nicio relevanţă, deoarece candidaţii pentru Consiliul Local vor fi stabiliţi în cadrul „Alianţei pentru Constanţa", iar eligibilitatea fiecărui candidat va fi dată de rezultatele obţinute în alegeri.

PDL_Chiru_-_Gigi_Chiru_2.jpg

Deşi statutul PDL prevede că organizaţia municipală are atribuţii în desemnarea candidaţilor pentru Consiliul Local Municipal, Christian Gigi Chiru spune că decizia Biroului Permanent Judeţean de constituire a „Alianţei pentru Constanţa" este fără echivoc şi orice altă acţiune de desemnare se subordonează acesteia. Nici viitorii aleşi locali ai Alianţei nu vor candida sub sigla Partidului Democrat Liberal.

Chiru a mai spus că îşi va înregistra candidatura la Biroul Electoral Judeţean pe 30 aprilie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • racu costel 26 Apr, 2012 11:17 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) genial!!!!!:)))))))))))))))