Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru a cerut, în BPN, excluderea lui Sever Voinescu din partid „Actele de trădare a PDL nu pot fi tolerate"

ro

14 Jan, 2013 22:28 2524 Marime text
sever_voinescu_-Gigi_Chiru.jpg„Am propus azi (n.r. - ieri) excluderea lui Sever Voinescu din partid. Am susţinerea Organizaţiei PDL Constanţa pentru asta. Este o temă serioasă, tratată cu responsabilitate de colegi", a declarat, ieri, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PDL, Gigi Chiru, liderul democrat liberalilor constănţeni.

sever_voinescu_sever_voinescu1.jpgPovestea excluderii lui Sever Voinescu din PDL a început la jumătatea campaniei electorale pentru alegerile generale din 9 decembrie, atunci când Gigi Chiru a ridicat, în cadrul Colegiului Director Naţional, problema excluderii acestuia din partid pentru că ar fi coordonat campania unui candidat PP-DD. Era vorba despre fostul deputat PDL Maria Stavrositu care, în contextul scrutinului din decembrie, a aspirat la un mandat de senator, în Colegiul 4, din partea PP-DD. Chiru i-a reproşat lui Voinescu faptul că a ajutat un contracandidat al PDL în campanie. „Actele de trădare a PDL nu pot fi tolerate. De aceea consider necesară excluderea lui Sever Voinescu din partid", a menţionat Chiru.

Blaga, aşteptat joi la Constanţa

Senatorul Gigi Chiru a declarat, totodată, că liderii centrali ai partidului, anume preşedintele Vasile Blaga, secretarul general, Gheorghe Flutur şi alţi membri ai BPN - sunt aşteptaţi joi, la Constanţa, la o şedinţă care va avea loc la sediul partidului, începând de la ora 15.00, în cadrul căreia se va discuta cazul Voinescu. În acelaşi context, susţine preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, va avea loc şi o evaluare a rezultatelor filialei la alegerile parlamentare din decembrie şi vor fi propuse, probabil, o serie de sancţiuni pentru cei care nu s-au implicat în campania electorală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii