Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiosc de ziare, pericol in intersectie (galerie foto)

ro

14 Jan, 2010 02:36 2376 Marime text

cap_5.jpgLipsa temporizatorului din dreptul semaforului de la intersecţia străzii Pandurului cu şoseaua Mangaliei, accentuat de apariţia, de câteva luni încoace, a unui chioşc de ziare „Telegraf" - care blochează vizibilitatea, poate duce, zi de zi, la producerea a zeci de accidente.

Traficul aglomerat din zona de sud a oraşului creează în special în perioada sezonului estival mari probleme conducătorilor auto din trafic dar nu numai.

De câteva luni, la intersecţia străzii Pandurului cu şoseaua Mangaliei, de când reprezentanţii SC Tutun şi Ziare au schimbat faţa chioşcurilor de distribuţie a presei, dublându-le mărimea, vizibilitatea în intersecţie este foarte redusă. Cu atât mai mult cu cât, de mai multe zile nu mai merge nici consola care le indică şoferilor cât timp mai au la dispoziţie să traverseze intersecţia, montată pe partea opusă semaforului. Însă problema cea mai mare este cea legată de faptul că temporizatorul nu este ataşat semaforului iar orice angajat în trafic se află se află în pericol pentru că nu ştie cât timp mai are până se schimbă culoarea acestuia. Chiar dacă în general consolele sunt amplasate pe partea opusă a semaforului pentru a oferi o vizibilitate mai bună - potrivit explicaţiilor comisarului-şef Constantin Dancu - şeful Serviciului Poliţiei Rutiere - majoritatea celor angajaţi în trafic nu sunt de acord cu demersul rutieriştilor. „În Constanţa asta a devenit tradiţie, ca aceste console să fie montate pe partea opusă semaforului pe direcţia de mers. În zona indicată consolele nu merg pentru că zilele trecute s-a ars transformatorul în zonă", a explicat Dancu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mutare 14 Jan, 2010 12:08 Pai nu ar fi mai bine daca am lua chioscul si l-am amplasa la usa de la intrarea in casa lui Mazare ? Ce parere ar avea cel mai mare infractor al Constantei dupa aceea ?