Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chefi la Cuțite Sezonul 3. Cine a câștigat cei 30.000 de euro. La concurs a participat și celebrul Biloi din Mangalia. Ce a făcut Biloi (video)

ro

03 May, 2017 05:44 23180 Marime text
Aseară, Gianny a câștigat cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite”, Chef Scărlătescu a câștigat cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite”!
Iulian Bănuță, pe numele său din buletin, este bucătar recunoscut din Pitești, și a început să descopere tainele bucătăriei acum 18 ani.
Povestea lui de viață începe trist și lacrimile îi inundă fața de fiecare dată când își aduce aminte. Mama lui nu l-a vrut și, adesea, îl dădea afară din casă.
 

”Uneori mă dădea afară când spuneam că mi-e foame. Am dormit multe nopți sub cerul liber, pe scaunele de la stadion, chiar acolo sub tabela de marcaj”, povestea concurentul atunci când a venit la preselecții.

 
Bucătăria este pentru el refugiu, dar și spațiul care l-a ajutat să nu o ia pe căi greșite atunci când s-a văzut abandonat.
Ieri a devenit fericitul câștigător al unui premiu de 30.000 de euro și al trofeului ”Chefi la cuțite”!
 
Biloi din Mangalia la Chefi la cuțite
 
În februarie anul acesta la concurs a participat și Biloi din Mangalia.
Pentru cine nu știe Biloi din Mangalia, pe numele său real Florin Medeleanu, este lăutar și improvizează versuri în funcție de context.

Acolo, la "Chefi la cuţite" Biloi unde s-a întâlnit cu cei trei chefi  Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, după ce desigur anunțase evenimentul și pe pagina sa de Facbook.

”Surpriza culinara! Dragi prieteni, in aceasta seara de la ora 20.30, va invit sa urmariti emisiunea "Chefi la cutite". Cu mare drag,am participat la emisiune si mi-am prezentat abilitatile de bucatar. Vizionare placuta tuturor si o saptamana linistita va doresc!”


Numai că Biloi, nu și-a dezmințit renumele de lăutar și improvizator de versuri și le cântat chefilor ”Foaie verde măr domnesc am venit să vă gătesc”.
Iar în platou a fost veselie generală.
Biloi s-a ales până la urmă cu un singur cuțit de la Cătălin Scărlătescu.


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii