Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun astrele, despre Nicolae Matei O persoană norocoasă, care are ocazia să obţină un sprijin financiar consistent în următoarea perioadă

ro

03 Aug, 2011 01:02 2234 Marime text
Matei_Nicolae_Matei_2.jpgDespre Nicolae Matei, primarul oraşului Năvodari, se poate spune că este un om cu adevărat norocos! Născut pe 3 august 1967, edilul are Soarele în conjuncţie cu Jupiter, marele benefic, în zodia Leului.

Asta îi conferă optimism, încredere în sine, entuziasm şi o doză destul de mare de idealism. De cele mai multe ori, preferă să vadă latura plină a paharului, iar acest lucru este în avantajul său. În general este o persoană plăcută de ceilalţi, care reuşeşte să aibă succes mai puţin printr-un efort asiduu cât prin faptul că, de multe ori, este omul potrivit, la momentul potrivit şi în locul potrivit. Conjuncţia Soare-Jupiter, pe lângă multele beneficii, poate aduce însă şi tendinţa de a exagera, de a nu asculta de sfaturile altora şi de a se baza prea mult pe norocul nativ. În acest sens, se poate spune că deşi poate destul de uşor să facă bani, Nicolae Matei nu este neapărat genul de om care să-şi drămuiască foarte atent averea.

În perioada ce urmează, adică următoarele două săptămâni, această conjuncţie Soare-Jupiter va fi potenţată şi de tranzitul lui Venus, micul benefic. Este un aspect foarte bun, norocos, în care edilul are ocazia să obţină uşor nişte beneficii materiale, admiraţie din partea celorlalţi. Dacă are de gând să ceară sprijin pentru un proiect de-al său, acum este cea mai bună ocazie!

De asemenea, de remarcat în astrograma natală a primarului de la Năvodari este Luna în Rac, adică aflată în semnul pe care îl guvernează. În combinaţie cu Soarele în Leu, aceasta îi conferă nativului o personalitate echilibrată, caldă, sociabilă, care are calităţi de ascultător. De asemenea, vorbim despre un individ care este văzut de ceilalţi drept o persoană de încredere, care dă sfaturi bune, care îşi cunoaşte propria valoare, fără însă să fie un lăudăros. Totodată, nativul este o persoană familistă, care se simte împlinit într-un cămin fericit şi pentru care copiii sunt foarte importanţi.

Singurele probleme în perioada următoare ar putea fi provocate de tranzitul lui Saturn prin Balanţă, aflat în opoziţie cu Saturn natal al lui Nicolae Matei. Acesta ar putea fi un moment de cotitură, în care nativul să-şi pună întrebări asupra modului în care şi-a construit viaţa şi cariera sau să fie nevoit să treacă nişte obstacole destul de dificile în ceea ce priveşte relaţiile cu ceilalţi. În primul rând, ar putea fi vorba despre relaţia de cuplu, care ar putea suferi nişte modificări, dar şi despre alte tipuri de relaţii de parteneriat. Cel mai important lucru, din acest punct de vedere, este construirea sau chiar reconstruirea acestor relaţii pe nişte baze reale, temeinice, de egalitate. Totodată, calităţile de negociator şi diplomat ale nativului ar putea fi testate în această perioadă şi ar putea fi nevoit să joace rolul de mediator între două persoane sau grupuri, cu interese divergente.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii