Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce planuri are Corina Apostoleanu a câştigat concursul pentru funcţia de director al Bibliotecii Judeţene

ro

06 Oct, 2015 00:00 1663 Marime text
 


În perioada septembrie-octombrie 2015, Consiliul Judeţean Constanţa a organizat concursul de proiecte de management pentru ocuparea postului de director al Bibliotecii Judeţene „I.N. Roman“.
 
La concurs s-a înscris un singur candidat, Corina Apostoleanu. Ieri, Consiliul Judeţean Constanţa a anunţat rezultatul înregistrat de aceasta la cele două etape ale concursului - proiect de management şi interviu. Astfel, Corina Apostoleanu a fost notată cu 10.
 
„Voi continua proiectele începute. În primul rând, ne dorim o mai mare vizibilitate a Bibliotecii Judeţene Constanţa la nivel judeţean şi, de ce nu, şi naţional. De asemenea, prin colaborarea cu alte instituţii publice, organizăm diferite activităţi educative şi instructive. A treia direcţie a planului de management este valorificarea informaţiei pe care o deţine biblioteca prin programul propriu de editare“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Corina Apostoleanu.
 
Corina Apostoleanu a asigurat interimatul Bibliotecii Judeţene „I.N. Roman“ de la începutul lunii martie, înlocuind-o pe Cornelia Pariza. Corina Apostoleanu a ocupat funcţia de şef al Serviciului Prelucrare, dezvoltare, colecţii, informare bibliografică.
 
În 1986, Corina Apostoleanu a absolvit Facultatea de Litere, Secţia Română - Engleză din cadrul Universităţii Craiova. Are studii postuniversitare în biblioteconomie şi ştiinţele informării şi, de asemenea, un doctorat în biblioteconomie. De-a lungul timpului, a participat la sesiuni de comunicări ştiinţifice şi a publicat în revistele Tomis, Exponto, Agora.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii