Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce nu e bun la Constanţa uimeşte lumea Ştefan Atîrgoviţoae, apreciat de juriu la „Mamaia copiilor" doar cu menţiune

ro

29 Nov, 2011 01:00 2152 Marime text

cap_8.jpgŞtefan Atîrgoviţoae, un băiat de 11 ani din Iaşi, a câştigat sâmbătă seara emisiunea-concurs „Ti lascio una canzone", difuzată de Rai Uno, cu piesa „Profeta non saro", de Demis Roussos.

În finala de sâmbătă fuseseră selectate 10 piese. Tânărul se calificase deja în finală după cea de a doua etapa când a primit trofeul juriului tehnic al emisiunii pentru interpretarea piesei „Una canzone per te", considerată deosebit de dificilă.

Ştefan Atîrgoviţoae a participat în anul 2010 la cea de-a X-a ediţie a Festivalului „Mamaia copiilor". Din juriu a făcut parte regretabilul Adrian Păunescu, în calitate de preşedinte, precum şi Cătălina Chendea, Adrian Daminescu, Dumitru Lupu, Mioara Negescu, Corina Chiriac, Bogdan Dragomir, Smaranda Oţeanu-Bunea şi Olimpia Urs. Ştefan, care a interpretat melodia „Primul cer", nu a luat însă niciun premiu. Directorul general al Festivalului „Mamaia copiilor", Liviu Manolache, a precizat că îl ţine bine minte pe Ştefan Atîrgoviţoae, care este un copil foarte talentat. „Talentul lui Ştefan a fost remarcat de membrii juriului, pentru că a ajuns în finală după mai multe preselecţii.

Mamaia_copiilor_-_Stefan-Atargovitoaie_2.jpg

În finală a luat menţiune. Copilul este foarte bun. În Italia toţi românii iau premii, prin urmare sunt foarte talentaţi. Festivalul „Mamaia copiilor" este o rampă de lansare pentru mai mulţi tineri, care ulterior participă la alte concursuri. Dacă Ştefan va dori să participe la următoarea ediţie a festivalului, va intra direct în finală. Nu mai vine la preselecţii", a declarat Liviu Manolache, directorul general al Festivalului „Mamaia copiilor".

Îl puteţi asculta pe Ştefan la Festivalul „Mamaia copiilor 2010" accesând linkul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii