Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce mesaj a transmis tatăl copilului atacat de câini lângă parcul de la Casa de Cultură, din Constanța

ro

06 Apr, 2017 11:02 6491 Marime text

La două zile de când un copil a fost atacat de o haită de câini în zona Casa de Cultură, în apropierea Liceului de Arte, tatăl băiatului a reacționat pe Facebook vizavi de această întâmplare. 

Citeşte şi 

I s-a întamplat băiatului meu marți, 4 aprilie 2017. A trebuit să apelez la instituții și persoane publice din București ca Primăria Constanța să își facă treaba cum trebuie în oras! Orașul Constanța, prin grija primarului Decebal Făgădău și a înaintașilor săi, a ajuns groapa de gunoi a țării! În Constanța trebuie să vii cu "intervenții" ca lucrurile să se poată desfășura normal! Țin să mulțumesc doamnei care a sărit în ajutorul copilului și l-a scapat din colții câinilor și care l-a urcat în mașină ducându-l până acasă. Incă o dată, doamnă, vă mulțumesc și sunt bucuros că mai există persoane cu suflet care sar în ajutorul celorlalți semeni aflați în pericol! Mulțumesc și Primăriei Constanța că "s-a autosesizat" și a luat această măsură, numai după ce întâmplarea a fost făcută publica și a ajuns și la urechile celor care pot lua cu adevărat măsuri pentru cetățeni...Miercuri dimineață a fost semnat contractul cu firma de ecarisaj. Miercuri seară, hingherii Primăriei au adunat toți câinii din zona Casei de Cultură Constanta”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ct 02 Jul, 2017 15:00 primaria sa trimita hingherii si in zona piatei Balada, zona punctului termic 73... de anul trecut sunt cativa caini periculosi in zona, care uneori ataca oamenii ... este o catea maronie, talie medie spre mare care deja are cativa oamnei muscati la activ...