Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce i-a promis fostul prefect Eugen Bola primarului din Săcele

ro

18 Feb, 2014 00:00 2749 Marime text
Şeful autorităţii locale din Săcele, Ion Oprea, susţine că a făcut adresă la Prefectură pentru a primi combustibil în perioada codurilor portocaliu şi roşu şi că cel care i-a promis că îl va ajuta este fostul prefect, liberalul Eugen Bola.
Cum acesta a decis să demisioneze pe fondul criticilor ce i-au fost aduse de premierul Victor Ponta cu privire la modul în care a gestionat situaţia în privinţa deszăpezirilor, primarul comunei Săcele şi-a luat gândul de la combustibil. „A trecut perioada grea, au uitat de noi... Ne-au creat iluzii şi acum au spus «lasă că se descurcă ei». Am avut curent electric, am avut apă. Tot ce a depins de noi am făcut la momentul codurilor roşu şi portocaliu. Combustibilul (o tonă de motorină am solicitat) nu ne aşteptăm să-l mai primim”, a declarat ieri primarul Ion Oprea, afirmând că viitorul prefect nu va avea nicio legătură cu ceea ce a promis Eugen Bola.

Şeful autorităţii locale se declară dezamăgit şi de maniera în care a acţionat până acum Guvernul USL. Primarul Ion Oprea afirmă că au trecut aproape doi ani de când actualul Executiv nu i-a trimis în teritoriu bani pentru echilibrarea bugetului. „Niciodată nu ni s-a întâmplat aşa ceva. Nici măcar o dată pe an să nu ne trimită fonduri, fiind şi la guvernare... Înainte mai trimiteau bani când se rectifica bugetul consolidat al statului. De un an şi jumătate, nimic”, a explicat primarul Ion Oprea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii