Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce fac jandarmii din Constanța zilele acestea. Misiuni de mare responsabilitate

ro

05 May, 2017 08:43 3305 Marime text
În acest sfârşit se săptămână, peste 60 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi I.S.U. Constanţa, vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate,  pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.
 
Până pe 7 mai jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în Piaţa Ovidiu, în scopul desfăşurării în condiţii de siguranţă  a evenimentului culinar „Constanţa Street Food Festival”.

Mâine vor fi asigurate măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele A.S. Unirea Topraisar  şi A.S.S.C.S. Farul Constanţa, eveniment sportiv ce se va disputa începând cu ora 14.00.

Tot mâine jandarmii vor fi prezenţi în zona stadionului „Flacăra” din Năvodari, pentru asigurarea ordinii publice la meciul de rugby dintre echipele C.S. Năvodari şi R.C. Stejarul Buzău, partidă ce va începe la ora 12.00. 

În aceeaşi zi, în intervalul orar 10.0-22.00, oamenii legii vor avea în vedere asigurarea climatului de ordine şi siguranţă la evenimentul cultural-artistic prilejuit de ziua comunei Lumina.

Sursa foto: ijj constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii