Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA lanseaza centrul Euro Dobrogea, facut de Vasile Costea

ro

10 Nov, 2009 02:29 1777 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa are în implementare proiectul „EURO DOBROGEA" - Centru de resurse pentru afaceri şi inovare România - Bulgaria, finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Phare CBC România - Bulgaria 2006, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Dobrici, Universitatea Ovidius Constanta şi Colegiul Tehnic Dobrici. Obiectivul general al proiectului este de a contribui la dezvoltarea economică a regiunii Dobrogea românească şi bulgară, prin intermediul serviciilor de sprijin în afaceri şi inovare.

În acest context, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează, în cadrul proiectului, Conferinţa de lansare şi stimulare a cooperării transfrontaliere la Constanţa, respectiv lansarea Centrului Euro Dobrogea, joi, 12 noiembrie, ora 13.00, la sediul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, din bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 185A, Constanta. Bugetul total al proiectului a fost de 435.000 Euro, din care 382.380 Euro reprezintă contribuţia Uniunii Europene.

Lucrările de renovare au fost câştigate prin licitaţie de SC Ro-Mat Construct SRL, cu sediul pe strada Atelierelor nr. 36, care are ca obiect principal de activitate comerţul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi a celor pentru vopsit, în magazine specializate. Pe lista asociaţilor îi regăsim pe Vasile Costea şi pe Bogdan Nicolae Grădinaru. Primul dintre cei enumeraţi este celebrul Costea de la ABC Val, ocupant al unui loc în Top 300 Capital şi beneficiar al multor contracte avantajoase. Mai mult decât atât, firma lui Costea se regăseşte şi pe lista constructorilor de locuinţe pentru tineri, marca Mazăre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii