Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câte o mie de protestatari împotriva Guvernului Grindeanu, în stradă la Cluj și Sibiu

ro

09 Feb, 2017 21:40 2211 Marime text
Câte aproximativ o mie de manifestanți care cer demisia Guvernului Grindeanu se aflau în această seară, în jurul orei 20.00, în centrul municipiilor Cluj-Napoca și Sibiu, în a zecea seară de proteste consecutive, proteste cu mult mai puțini participanți fiind în desfășurare și în alte orașe din țară.

Aproximativ 1.000 de persoane, potrivit forțelor de ordine, protestau împotriva Guvernului Grindeanu și a PSD , astăzi, la ora 20.00, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, informează Agerpres. Manifestația a început la ora 19.00. 

Aproape o mie de sibieni participă, în această seară, la protestul avizat de autoritățile locale, potrivit unor surse oficiale, dar și organizatorului manifestației, Doru Apostol. Protestarii cer în continuare demisia Guvernului și au venit cu pancarte cu lozinci anti-PSD. 

După ce s-au strâns în Piața Mare din centrul municipiului Sibiu, manifestanții au plecat spre pietonala Nicolae Bălcescu și strada Andrei Șaguna. Și în această seară, protestatarii vor străbate un traseu mai scurt, decât cel prevăzut inițial, din cauza frigului și a condițiilor meteo, a explicat organizatorul Doru Apostol.

Aproape 50 de persoane au protestat, în această seară, în Piața Unirii din Oradea, cerând demisia Guvernului. 

Aproximativ 70 de persoane, potrivit forțelor de ordine, s-au adunat în această seară, începând cu ora 18.30, în fața Prefecturii din Brașov, pentru a zecea zi consecutiv, cerând demisia premierului Sorin Grindeanu și a întregului Guvern. Se scandează mai puțin decât serile trecute din cauza frigului pătrunzător. Majoritatea participanților sunt tineri care poartă câteva steaguri, fluieră din vuvuzele și scandează "Demisia", "Hoții", "Uniți salvăm toată România", "Vrem politicieni curați" și "Fără penali în Guvern și în Parlament".

Circa 10 persoane s-au strâns, joi seara, în Piața Tricolorului din municipiul Tulcea, pentru a-și exprima solidaritatea cu manifestanții din București care solicită demisia Guvernului.


Sursa foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii