Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât vor costa serviciile de deratizare şi dezinsecţie la Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa

ro

22 Mar, 2017 00:00 2307 Marime text
Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa (SPAS) doreşte să achiziţioneze serviciile de deratizare şi dezinsecţie pentru acest an. Conform anunţului, valoarea estimată a contractului „Servicii de deratizare necesare Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa“ este de 2.767,26 de lei, fără TVA, iar cea a contractului „Servicii de dezinsecţie necesare Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa“, de 50.140,43 de lei, fără TVA.
 
Contractele vor fi atribuite prin cumpărare directă. Conform anunţului, contractul „Servicii de deratizare necesare Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa“ are ca obiect achiziţia de operaţiuni periodice de deratizare, în conformitate cu specificaţiile din caietul de sarcini. Contractul se va încheia după data atribuirii în SEAP şi prevede două operaţiuni de deratizare, respectiv una în luna martie şi una în luna septembrie. Oferta se va prezenta în preţuri unitare, fără TVA. Valoarea totală va fi exprimată în lei, cu TVA menţionat direct, şi se va întocmi conform formularului de ofertă.
 
Pentru a fi eligibili, ofertanţii trebuie să fie înregistraţi în SEAP şi va fi necesar ca ei să prezinte certificate constatatoare din care să rezulte că obiectul de activitate al acestora corespunde obiectului contractului şi sunt autorizaţi în acest sens, în condiţiile legii. Totodată, se va face dovada deţinerii avizelor şi autorizaţiilor de funcţionare, precum şi a avizelor pentru substanţele folosite, emise de Ministerul Sănătăţii - Comisia Naţională pentru Substanţe Biocide, din care să reiasă că acestea nu sunt toxice pentru oameni.
Ofertanţii trebuie să facă dovada experienţei în domeniu. Cheltuielile cu transportul, manopera, echipamentele şi materialele cad în sarcina prestatorului. Câştigătoare va fi stabilită oferta cu preţul cel mai scăzut şi care respectă cerinţele specificate în caietul de sarcini. Termenul-limită de primire a ofertelor este 28.03.2017.
 
Pentru contractul „Servicii de dezinsecţie necesare Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa“ este prevăzută achiziţia de operaţiuni periodice de dezinsecţie, respectiv în lunile martie, iunie şi septembrie. Potrivit anunţului, oferta se va prezenta în preţuri unitare, fără TVA, iar valoarea totală va fi exprimată în lei, cu TVA menţionat direct.
 
Pentru a fi eligibili, ofertanţii trebuie să fie înregistraţi în SEAP, vor prezenta certificate constatatoare din care să rezulte că obiectul de activitate al acestora corespunde obiectului contractului şi sunt autorizaţi în acest sens, în condiţiile legii; totodată, se va face dovada deţinerii avizelor şi autorizaţiilor de funcţionare, precum şi a avizelor pentru substanţele folosite, emise de Ministerul Sănătăţii - Comisia Naţională pentru Substanţe Biocide, din care să reiasă ca acestea nu sunt toxice pentru oameni; ofertanţii trebuie să facă dovada experienţei în domeniu. Cheltuielile cu transportul, manopera, echipamentele şi materialele cad în sarcina prestatorului. Termenul-limită de primire a ofertelor este 28.03.2017.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii