Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casatorie transmisa prin Yahoo Messenger in premiera in Romania

ro

25 Apr, 2009 20:42 1297 Marime text
În ciuda recesiunii economice, românii par mai dispuşi ca oricând să se căsătorească. Numărul cuplurilor care jură să rămână împreună la bine şi la rău a crescut de cinci ori faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la Primăria Sectorului 2. Printre cuplurile care s-au căsătorit s-a numărat şi o pereche care a avut parte de o ceremonie inedită.

Una din căsătoriile realizate în premieră în Sectorul 2, sâmbătă, 25 aprilie, a fost cea a lui Duym Ryan John cu Ochea Florentina Cristina - un cetăţean american cu o româncă. Toată ceremonia a fost transmisă on-line pe continentul american, prin intermediul Yahoo Messenger-ului care a difuzat cu ajutorul camerei web imagini de la faţa locului. Ideea i-a venit fericitului cuplu deoarece părinţii mirelui nu au putut veni din Statele Unite în România, dar astfel au avut şansa să "participe" în direct şi să fie alături de fiul lor la cel mai fericit eveniment din viaţa sa.

Pentru a face faţă exodului de miri, edilul sectorului 2 a amenajat două săli speciale, două echipe de ofiţeri de stare civilă, precum şi personal suficient care să facă faţă celor peste 1200 de nuntaşi ce au  să participat la festivităţi de-a lungul zilei.
Nu mai puţin de 124 de persoane au fost programate să se căsătorească astăzi, 25 aprilie, imediat după Postul Paştelui, la Primăria Sectorului 2.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii