Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartierul Tomis Plus face victime Un fierar de 65 de ani a căzut de la cinci metri. Era angajat la Fier Oţel Construct SRL

ro

06 Nov, 2015 00:00 3730 Marime text
Un bărbat de 65 de ani, din Constanţa, a decedat pe data de 3 octombrie, după ce a căzut de la înălţime, de pe un bloc situat în cartierul Tomis Plus.
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, bărbatul de numeşte Gheorghe Bedreagă şi lucra ca fierar la societatea Fier Oţel Construct SRL. Marţi, victima lucra la montarea unor elemente din fier pe un stâlp din interiorul clădirii, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut de la aproximativ 5 metri înălţime. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care a transporta victima la spital. Din păcate, în jurul orei 13.30, bărbatul a decedat. Evenimentul este cercetat de o comisie formată din inspectori de muncă ai ITM Constanta şi poliţişti ai IPJ Constanţa, care vor stabili împrejurările şi cauzele producerii evenimentului.
 
Fier Oţel Construct SRL a fost înregistrată în anul 2011. Sediul social al societăţii este pe strada Cireşului nr. 2. Capitalul social al societăţii este deţinut de asociatul unic Victor Muntianu. Tot el este şi administratorul societăţii care se ocupă de „Fabricarea altor articole din metal“.
 
„Am ajutat familia cu ce am putut. Azi (n.r. ieri) a fost înmormântat. Era angajat la mine de 3 ani. Omul avea o experienţă destul de mare în meseria de fierar. Nu ştiu cum s-a întâmplat acest accident nefericit. Ne pare rău“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, administratorul societăţii, Victor Muntianu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii