Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caracatite in Mangalia si statiuni

ro

17 May, 2010 03:03 2002 Marime text

cap_12.jpgLa numai câteva zile după şedinţa ordinară pentru luna mai, consilierii locali din Mangalia sunt chemaţi să decidă o serie de proiecte de maximă importanţă. Cel puţin acesta este caracterul proiectelor de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de marţi, 18 mai, ce va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Printre acestea se numără atribuirea în gestiune delegată a serviciului public de transport public de persoane prin curse regulate în localitate, regulamentul minicarelor şi cel al unei viitoare licitaţii ce va avea loc pentru acest gen de transport, dar şi aprobarea drepturilor băneşti aferente personalului didactic care solicită cheltuieli pentru deplasarea de la locul de muncă către casă, în cazul în care îşi desfăşoară activitatea în alte localităţi.

Consilierii trebuie să mai aprobe, în regim de urgenţă, înfrăţirea Mangaliei cu localitatea turcă Armutalan, dar şi o serie de măsuri suplimentare de gospodărire, întreţinere şi înfrumuseţare a oraşului.

Un punct care va întâmpina, cu siguranţă, opoziţie din partea unor consilieri - dacă este să ţinem cont că proiectul a fost supus unei dezbateri publice „neanunţate" nici publicului, nici mass-media în timp util, în luna decembrie 2008 - este acela al asigurării liberei circulaţii a autovehiculelor prin fluidizarea traficului. Aceasta s-ar asigura prin blocarea şi ridicarea maşinilor parcate neregulamentar. Cei mai aprigi contestatari ai acestui proiect au fost, la timpul respectiv, liberalii mangalioţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii