Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Capitalul social al Five-Holging SA a fost majorat. Cu 1.450.000 de lei

ro

22 Sep, 2016 00:00 2245 Marime text
Firma deţinută de moştenitorii defunctului Gheorghe Oancea, unul dintre mentorii lui Radu Mazăre, are un capital social majorat.
 
În Monitorul Oficial din 20 septembrie a fost publicată hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor societăţii Five-Holding SA din 16 mai. Potrivit hotărârii, acţionarii au majorat capitalul social al firmei Five-Holging SA, pe care funcţionează magazinul Brick, cu suma de 1.450.000 de lei. De asemenea, a fost modificată valoarea unei acţiuni, de la 100 de lei la 250 de lei. În urma majorării, capitalul social total va fi de 1.550.000 de lei, format din 6.200 de acţiuni, fiecare cu o valoare de 250 de lei. Capitalul social va fi împărţit între asociaţi astfel: Ditline Investments LTD, cu 5.332 de lei (86% din capitalul social), Ionuţ Oancea, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social), Alexandu Oancea, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social), Rareş Oancea Drăistariu, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social), şi Oana Oancea Drăistariu, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social).
 
Participarea la profit şi pierderi a acţionarilor va fi direct proporţională cu numărul de acţiuni deţinute. De asemenea, la Adunarea Generală a Acţionarilor s-a decis şi deschiderea unui punct de lucru în Mangalia, Şoseaua Constanţei. De altfel, recent, Five-Holding SA a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Remodelare şi schimbare de funcţiune şi extindere corp C1 pentru construire magazin materiale de construcţii”, în vederea obţinerii acordului de mediu. Investiţia va fi realizată pe Şoseaua Constanţei nr. 88, în municipiul Mangalia. Terenul pe care va fi realizată investiţia este localizat în partea de nord-est a municipiului Mangalia, fiind identificat prin numărul cadastral 101170. Suprafaţa terenului, proprietate a Five Holding SA, este de 7.755 mp.
 
De administrarea Five-Holgind SA, care desfăşoară activităţi privind comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare, se ocupă: Victor Fedul - membru în CA, Gabriel Culea - membru în CA şi SC Anirva Manager SRL - administrator, reprezentată prin Valentin Ciuceanu.
 
Five Holding funcţionează în acelaşi sediu în care îşi au cartierul general mai multe afaceri ale echipei Mazăre - Constantinescu - Strutinsky, fiind vorba de clădirea de pe strada Ion Roată nr. 3. Five-Holding SA este asociată în Mobitom SA, Sigma Trading SA, Mira Impex SRL (radiată), Italenergo SRL (în lichidare), Plonge Prest SRL (în faliment).
 
Sigma Trading SA este deţinută de Five Holding SA, cu 300 de acţiuni (33,33% din capitalul social), Mihai Mazăre (fondator), cu 30 de acţiuni (3,33% din capitalul social), Nicuşor Daniel Constantinescu, Radu Ştefan Mazăre, defunctul Mihail Gheorghe Cârciog, Sorin Gabriel Strutinsky şi Aurel Mitran - fiecare cu câte 138 de acţiuni (15,33% din capitalul social). Administratorul societăţii, care se ocupă de „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“, este Mihai Mazăre.

Citeşte şi

Five Holding SA se pregăteşte să deschidă un magazin de construcţii. Iată unde vor investi moştenitorii defunctului Oancea!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii