Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul ARD Iustin Fabian Roman „Trebuie să susţinem micii fermieri"

ro

04 Dec, 2012 03:03 2147 Marime text
fabian_2.jpgIustin Fabian Roman, candidatul ARD Constanţa în Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor, s-a întâlnit, la finele săptămânii trecute, cu producătorii şi comercianţii de produse agro-alimentare, în Târgul săptămânal de la Techirghiol.

Cum se pot crea locuri de muncă

Iustin Fabian Roman a oferit câteva soluţii privind crearea locurilor de muncă. „Cred că susţinerea micului fermier poate fi soluţia pentru ca cetăţenii din mediul rural să aibă un loc de muncă. Mulţi dintre cei cu care am discutat în ultimele săptămâni, mai ales din mediul rural, s-au plâns din cauza lipsei locurilor de muncă sau din pricina salariilor mici. Susţin că trebuie înfiinţate Camere Agricole în localităţi, pentru ca oamenii să aibă acces la informaţii, să primească ajutor în vederea accesării de fonduri europene", a declarat Iustin Fabian Roman.

Loviţi de concurenţa neloială

fabian_iustin_2.jpgCandidatul ARD în Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor a mai subliniat că producătorii de produse agro-alimentare se simt dezavantajaţi pentru că hypermarketurile nu doresc să le comercializeze produsele. Mai mult, oamenii au reclamat concurenţa neloială a importatorilor de produse agro-alimentare care îşi vând marfa în pieţe şi târguri, la preţuri mai mici, minţind că este autohtonă. „Oamenii au reclamat că nu au acces în pieţele publice şi că sunt nevoiţi să-şi vândă produsele în spaţii neamenajate. Subliniez faptul că, pentru bunăstarea locuitorilor din mediul rural, trebuie să susţinem micii fermieri", a mai declarat Iustin Fabian Roman, candidatul ARD Constanţa în Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii