Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidaţii respinşi cheamă în instanţă CJC Prima şedinţă a Consiliului de Administraţie al RAJDP s-a ţinut cu uşile închise

ro

04 Sep, 2015 00:00 3196 Marime text
Cei cinci membri ai noului Consiliu de Administraţie al RAJDP Constanţa au avut, ieri, prima şedinţă. Discuţiile s-au purtat la sediul CJC, în spatele uşilor închise. Validaţi de curând, membrii noului şi mult-discutatului CA al regiei de drumuri sunt Nicolae Gheorghe, Virgil Stan, Mariana Pârvu, Daniel Hristu şi Ioan Solomon.

Doi dintre ei sunt angajaţi ai regiei - Nicolae Gheorghe şi Daniel Hristu -, iar Stan, Pârvu şi Solomon sunt membri noi. Deşi au existat discuţii privind modalitatea în care s-a făcut publicitate anunţului cu privire la concursul organizat pentru ocuparea locurilor din Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, procedura nu a fost suspendată. Nemulţumiţi însă de această rezoluţie, atât candidaţii respinşi, Georgeta Popescu şi Robert Catone Bedros, cât şi Liliana Voicu au atacat în instanţă decizia. Astfel, cei doi au înregistrat la Tribunalul Constanţa, în aceeaşi zi, la secţia de contencios administrativ şi fiscal, dosare în care reclamă Consiliul Judeţean Constanţa şi cer anularea actului administrativ.

 
Şi Adrian George Câmbuţeanu a cerut la Tribunal anularea unui act administrativ, doar că pârât apare Consiliul Local Constanţa. „Este o greşeală de scriere. Este vorba de CJC şi este în legătură cu activitatea comisiei ce trebuie să desemneze membrii care aveau să facă selecţia Consiliului de Administraţie“, a declarat Adrian Gâmbuţeanu, pentru ZIUA de Constanţa.
 
Precizăm că, dintre cele 11 candidaturi, au fost respinse cea a lui Robert Catone Bedros, pe motiv că nu a adus dovada care să ateste faptul că a făcut parte dintr-un CA, a Georgetei Popescu - nu a depus dovada absolvirii studiilor superioare şi a Lilianei Voicu - nu a depus adeverinţă medicală.
 
„Noul CA îşi va începe mandatul, iar atribuţiile de conducere vor fi în responsabilitatea unui director, care va fi decis de consiliu. Ei vor desemna preşedintele consiliului, precum şi calendarul de activităţi“, a subliniat, miercuri, în cadrul şedinţei CJC, vicepreşedintele Cristinel Dragomir. Deşi membrii CA al RAJDP au dorit mai întâi să se cunoască la această primă şedinţă, ei au precizat că deciziile pe care le iau vor fi comunicate într-o conferinţă de presă stabilită ulterior.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii