Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidat la mandatul de primar Independentul Cristian Radu vrea să transforme Mangalia într-o permanentă expoziţie de flori

ro

11 Apr, 2012 02:29 2363 Marime text
Cristi_Radu_Mangalia_Fes_florilor.jpgCristian Radu, candidat independent la Primăria Municipiului Mangalia, a organizat, duminică şi luni, prima ediţie a unui târg expoziţional de flori şi artă. Radu intenţionează însă să transforme acest târg, al cărui episod pilot s-a derulat chiar de Florii, într-un eveniment anual de amploare. Scopul acestei acţiuni este acela de a reda municipiului Mangalia frumuseţea, dar şi de a conferi bazei hoteliere, atât prin flori, cât şi prin artă, un statut aparte. Ideea este deci de a pune bazele unui prim eveniment major al sezonului turistic.

Prin îmbinarea, în cadrul unui eveniment de acest gen, a amenajărilor florale cu artele plastice, aspirantul la mandatul de primar al municipiului Mangalia îşi propune să ajute turismul din sudul litoralului. Esenţial este ca turismul să înceapă să funcţioneze la Mangalia încă din perioada sărbătorilor pascale. În opinia lui Cristian Radu, hotelierii din zonă vor găsi la Mangalia aranjamentele florale pentru sezon, nemaifiind nevoiţi să alerge după ele prin toată ţara. „Va fi prima acţiune dintr-o serie de evenimente care vor readuce Mangalia în circuitul turistic cultural. Revenirea la normalitate a vieţii socio-culturale a oraşului reprezintă una dintre preocupările mele primordiale", susţine Cristian Radu. El îşi propune ca, de acum înainte, Mangalia să devină ea însăşi e expoziţie de flori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Părerologul de Constanţa. 11 Apr, 2012 18:21 Va fi ,oarecum,dureros pt. presa constanteana anti mazare si antipesede,faptul ca ,in absenta unei societati civile organizate ,nu a intreprins nici un fel de demers( sa nu-i mai spunem efort...)pt. a coagula o miscare a independetilor credibili pentru Primaria si Consiliul judetean Constanta.... semnalul de Mangalia este mai mult decat elocvent ! Independentul RADU CRISTIAN,ii va invinge,atat pe Iorgus cat si pe ceilalti contracandidati. Romanii,or fi ei nu preainteligenti,dar nici nu suporta prea mult nedreptatea si demagogia...zic si eu,asa,parerea mea... Pacat,mare pacat !
  • oreste 11 Apr, 2012 08:59 este singurul care merita primaria din Mangalia