Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când vom avea căldură în case? Iată ce spune directorul general al RADET Constanţa, Liviu Popa!

ro

08 Oct, 2016 00:00 5875 Marime text
RADET Constanţa încă nu ştie când va efectua lucrările de umplere a conductelor din sistemul centralizat de termoficare, adică probele la rece.
 
Fiind întrebat despre acest lucru, directorul general al RADET Constanţa, Liviu Popa, nu ne-a putut spune exact data demarării probelor la rece: „Cred că după 20 octombrie, dar nu ştim exact. Totul depinde de evoluţia temperaturilor nocturne“.
 
Acesta a mai spus că, deocamdată, regia lucrează la redimensionarea reţelei, în urma debranşărilor din această vară, şi la montarea contoarelor pe conducte. „Noi avem capacitatea de a furniza agent termic, dar, deocamdată, asociaţiile de proprietari nu doresc acest lucru. Nu s-a pus încă problema începerii furnizării energiei termice“, a mai spus Liviu Popa.
 
În ceea ce priveşte efectuarea probelor la rece, directorul RADET Constanţa susţine că acestea durează câteva ore şi se fac pentru fiecare punct termic în parte. Reprezentanţii RADET mai spun că la această dată nu sunt îndeplinite condiţiile meteorologice care să impună reluarea furnizării căldurii, acest program fiind stabilit în concordanţă cu evoluţia temperaturilor exterioare şi cu cerinţele asociaţiilor de proprietari de a nu începe încă furnizarea de căldură. Reamintim că, la Constanţa, abonaţii RADET plătesc 430,55 de lei pentru o gigacalorie.

Citeşte şi

Preşedinţii asociaţiilor de proprietari i-au sărit în cap directorului RADET Constanţa. „Plătim cea mai scumpă gigacalorie din ţară! Ne vom debranşa!“ (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • galagie 11 Oct, 2016 20:00 Sa vedem cui o sa le mai furnizeze caldura in curand cand vor ramane cu 3 pensionari bransati care vor tine vanele la beci inchise ... Am ajuns sa ne montam aer conditionat cu invertor ca sa nu raceasca copii in casa fiindca comunistii astia asteapta sa inghete geamurile ca sa dea drumul la caldura .
  • Anghel Alex 09 Oct, 2016 20:05 Mai oameni buni va dati cu stangu in dretu ???? La 11 grade nu este frig???Acum afara sunt 11 grade si caloriferele sunt reci. In primavara lui 2016 erau afara 23 grade si voi furnizati agent termic!!! Cred ca sunteti ID... TI.