Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când va fi finalizat noul statut al polițistului. Ce i-au cerut polițiștii ministrului Carmen Dan

ro

08 Aug, 2017 22:32 2739 Marime text
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, marți seară, că e necesar ca polițistul să aibă autoritate și să se simtă protejat, lucru ce se poate face prin îmbunătățirea statutului polițistului, informează Agerpres.ro. 
 

"Polițistul trebuie să aibă autoritate și să se simtă protejat, acest lucru se poate face prin îmbunătățirea statutului polițistului. Pentru că am ridicat tema întăririi protecției de care are nevoie, la începutul mandatului meu, e o temă care e preluată de mine și cu sufletul nu doar cu îndatorirea mea de ministru. (...) Există o dezbatere și cu sindicatele dar și cu polițiștii. Am pus la dispoziție o adresă de mail și în două săptămâni am o situație cu peste 130 de propuneri venite de la polițiști. (...) Frecvența solicitărilor nu vizează creșteri salariale, ei spun că vrem dotări suplimentare pentru protecție fizică, obligativitatea patrulele — minim două persoane, înăsprirea sancțiunilor pentru ultraj (...)", a spus ministrul la România TV.

 
Carmen Dan a adăugat că noul statut al polițistului se poate finaliza până în septembrie și apoi să fie depus în Parlament.
 
Sursa: Agerpres.ro.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii