Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când îi expiră mandatul de administrator al Confort Urban lui Constantin Florian Andrei

ro

04 May, 2017 00:00 2598 Marime text
În Monitorul Oficial au fost publicate mai multe decizii ale societăţii Confort Urban SRL. Una dintre ele se referă la modificarea adresei asociatului unic Consiliul Local al Municipiului, din Piaţa Ovidiu nr. 13, în bulevardul Tomis nr. 51. De asemenea, mandatul de preşedinte al Consiliului de Administraţie al lui Claudiu George Rădulescu expiră la data de 16.06.2017, iar mandatul de administrator al lui Constantin Florian Andrei, de doi ani şi şapte luni, va expira la data de 30.09.2019.
 
Mai mult, se modifică denumirea funcţiei de director comercial - prestaţii, funcţie ocupată de ing. Claudiu George Rădulescu, în cea de director tehnic. Se revocă mandatul lui Claudiu George Rădulescu de preşedinte al Consiliului de Administraţie, mandat ce a expirat la data de 3.12.2016.
 
Reamintim că, începând cu 20 martie 2017, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial (MO), a fost suspendat contractul de mandat a lui Cristinel Viorel Farcaş - director general. De asemenea, începând cu aceeaşi dată, se suspendă din funcţia de inginer-şef departament producţie Andrei Constantin Florian.
Conform unei alte hotărâri publicate în MO, a fost numit în funcţia de director general provizoriu, începând cu data de 20 martie 2017, Andrei Constantin Florian.
 
Citeşte şi:
 
Schimbări la nivelul SC Confort Urban. Cine este director general provizoriu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii