Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cacealmaua concertului AC/DC la Bucuresti face inconjurul lumii

ro

16 Apr, 2009 11:24 1017 Marime text
Pacaleala privind concertul AC/DC la Bucuresti face deja inconjurul lumii, atat in presa, cat si pe site-urile cu profil muzical, care spun ca "promotorii evenimentului au mintit anuntand celebra trupa australiana drept cap de afis la Bucharest Rock Arena".

"Anuntat cu mare tam tam pentru sfarsitul lunii mai, in afara Bucurestiului, un concert al grupului rock AC/DC a fost, de fapt, o pacaleala ce urma sa aduca un profit mare unei firme fantoma, PlayCool, dupa cum au raportat, miercuri, agentiile de presa romanesti", scrie presa internationala.

Marti seara a fost publicat un comunicat pe site-ul oficial al trupei, care dezmintea participarea la Bucharest Rock Arena, obligand astfel firma responsabila de vanzarea biletelor, TicketPoint, sa anunte ca acest concert nu va mai avea loc, informeaza NewsIn. Potrivit reprezentantilor uneia dintre firmele organizatoare ale concertului, One Event, cele 8.000 de persoane care au cumparat bilete cu preturi cuprinse intre 25 si 200 euro urmeaza sa primeasca contravaloarea acestora inapoi. Dupa ce trupa a infirmat ca va canta la Bucuresti, reprezentantii One Event au incercat sa ii contacteze pe cei de la PlayCool, dar acestia au refuzat sa raspunda la telefon. AFP mentioneaza ca, potrivit presei din Romania, PlayCool este o societate inregistrata, in martie, in Bucuresti, de o companie israeliana.

Potrivit Adevarul, PlayCool, firma care s-a laudat cu aducerea trupei AC/DC, este o simpla societate comerciala cu un capital social de 200 de lei. Firma apare inscrisa la Registrul Comertului la 16 martie 2009.

Detinator si administrator al firmei este Douchan Eran, un cetatean israelian care implineste 29 de ani chiar pe 31 mai, ziua in care urma sa aiba loc concertul AC/DC. Sediul PlayCool este intr-un apartament, la etajul 3 al unui bloc din cartierul Titan.

Disponibil in 21 de limbi, site-ul acdcrocks.com scrie ca biletele pentru concert fusesera puse in vanzare atat pe internet, cat si in magazine. De remarcat ca acelasi site, care tine evidenta stricta a evenimentelor legate de AC/DC, nu facuse anterior nicio relatare, nici macar cu titlul de zvon, despre prezenta trupei australiene in capitala Romaniei.

Stirile site-ului bravewords.com includ aceeasi informatie, cu mentiunea ca fanii trupei sunt sfatuiti, pentru a evita surprizele neplacute, sa consulte pe viitor numai site-ul oficial AC/DC.

Reprezentantii TicketPoint si One Event au anuntat, miercuri, ca Bucharest Rock Arena, programat pe 30 si 31 mai la kilometrul 15 al Autostrazii Soarelui, nu va mai avea loc, iar cei 250.000 de euro obtinuti din vanzarea biletelor vor fi returnati cumparatorilor.

Sursa: http://www.9am.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii