Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucurie în prima zi de şcoală Caravana Cora a ajuns în comuna Lumina cu daruri pentru elevi (Galerie foto)

ro

18 Sep, 2012 01:00 5222 Marime text
cora1.jpgÎn prima zi de şcoală, elevii din comuna Lumina au avut parte de o surpriză plăcută, oferită de Cora City Park Constanţa.

Donaţia face parte din campania „Şcolile de la ţară", în cadrul căreia Cora România a donat în prima zi de şcoală 3.000 de ghiozdane cu rechizite, în valoare totală de 240.000 de lei, către 15 şcoli din zonele rurale din apropierea a cinci magazine Cora: Bacău, Baia Mare, Arad, Drobeta-Turnu Severin şi Constanţa. Elevii au rămas impresionaţi de cadourile primite şi au plecat bucuroşi spre case cu ghiozdanele oferite de Cora. „De la crearea sa, Cora s-a integrat în viaţa socială şi a participat la activităţile comunităţilor în care a deschis magazine. Ne face plăcere să oferim astăzi 3.000 de ghiozdane copiilor din şcoli rurale, dintre care 400 la Constanţa.

cora.jpgEste a doua acţiune desfăşurată de noi pe plan naţional după „Luna inimilor deschise", care a însemnat o donaţie importantă către opt asociaţii umanitare. Cora doreşte să insiste prin aceste activităţi pe filozofia unui comerţ responsabil şi a rolului important pe care toate companiile trebuie să-l joace ca parte a comunităţii", a declarat Thierry Destailleur, director general de Exploatare Cora România. La rândul său, Cristian Năstase, director Cora City Park Constanţa, a ţinut să precizeze că echipa pe care o conduce este mereu alături de copii. „În fiecare an, îmi amintesc cu plăcere că în prima zi de şcoală începea agitaţia: ce colegi noi avem, cine a plecat, când ne revedem profesorii dragi şi, deopotrivă, pe cei severi, ce mesaj pentru noi are dirigintele. Ca adulţi, avem acum datoria morală de a ne întoarce responsabil cu gândul la acele momente dragi ale copilăriei şi să dăm o mâna de ajutor celor care-şi doresc să înveţe. Echipa Cora e din inimă alături de copii şi investim cu toţii în viitorul lor", a menţionat Cristian Năstase, director Cora City Park Constanţa.

Suma reprezentând contravaloarea totală a ghiozdanelor cu rechizite constituie 2% din vânzările produselor marca Cora în luna august, la care s-au adăugat contribuţii de la o parte din furnizorii supermarketului.

Cora România are în prezent opt magazine, trei la Bucureşti şi câte unul la Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta-Turnu Severin şi Constanţa. Compania mai deschide anul acesta încă două magazine, unul la Bacău şi unul la Bucureşti, pe şoseaua Alexandriei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii