Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BTT SA mai „scapă“ de un teren în Costineşti

ro

15 Dec, 2016 00:00 3890 Marime text
Cu câteva zile înainte de finalul acestui an, BTT SA s-a decis să mai închirieze un teren situat în staţiunea Costineşti. Potrivit unui anunţ postat pe licitatiapublica.ro, vizat este lotul de teren 149, incinta BTT. Licitaţia va avea loc la sediul societăţii din Bucureşti, pe data de 29 decembrie, la ora 13.00.
 
Deocamdată, totul este învăluit în mister, iar date suplimentare nu pot fi obţinute, cu toate că, în anunţul respectiv, se menţionează: „Informaţiile complete se găsesc pe site-ul www.btt.ro“. Am accesat acea adresă, numai că informaţiile lipseau, ultimul anunţ făcând referire la un spaţiu ce urma a fi închiriat în Cluj-Napoca.
 
Un telefon dat la secretariatul BTT ne-a lămurit parţial. Detaliile nu ar fi apărut pe btt.ro din următorul motiv: „Am avut ceva probleme cu site-ul“. Totuşi, vocea feminină care ne-a răspuns, acompaniată, pe fundal, de muzică autohtonă, ne-a explicat că la licitaţie va fi scoasă „o suprafaţă de teren de 2.165 de metri pătraţi, goală, pe care se poate construi orice, şi se află chiar pe aleea care dă în centrul localităţii, în dreptul sediului Poliţiei“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii