Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bazinul de înot de la Palatul Copiilor Constanţa va fi reabilitat (document)

ro

11 Aug, 2016 00:00 2832 Marime text
Bazinul de înot de la Palatul Copiilor Constanţa va fi reabilitat. În acest sens, Palatul Copiilor Constanţa organizează licitaţie de atribuire a contractului „Servicii de estimare pentru lucrări publice“, în valoare de 1.000 de lei. Autoritatea contractantă intenţionează să achiziţioneze servicii de estimare pentru lucrări de hidroizolaţii la acoperişul bazinului de înot, în vederea determinării exacte a suprafeţelor ce necesită reparaţii.
 
În responsabilităţile participanţilor la licitaţie care îşi vor adjudeca contractul este inclusă „prezentarea setului de documente sub semnătura specialistului desemnat: antemăsurătorile, listele cu cantităţile de lucrări, cuprinzând tipul de lucrări şi toate cheltuielile aferente executării lucrării de hidroizolaţie, atât cantitativ, cât şi valoric, graficul de execuţie a lucrării şi caietul de sarcini“.
 
Termenul de estimare a lucrărilor publice este şapte zile de la data încheierii contractului. Ofertele se vor depune până la 17 august, zilnic, între orele 8.00 şi 15.00, prin email, la adresa pcconstanta@gmail.com, sau la sediul entităţii contractante, strada Soveja nr. 17.
 
Anunţul de participare la licitaţia organizată de Palatul Copiilor Constanţa poate fi vizualizat în secţiunea „Documente“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii