Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul bănuit că ar fi înjunghiat un angajat al magazinului Dovi, din Constanţa, propus pentru arestare preventivă (video)

ro

23 Feb, 2017 09:13 4423 Marime text

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, tânărul bănuit de agresiunea de ieri, din fata magazinului Dovi, a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând ca, astăzi, sa fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța, cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că, ieri, după orele prânzului, conform administratorului SC Dovi Free SRL Constanţa, Maria Done, angajatul societăţii ar fi încercat să alunge un tânăr care era agitat şi trăgea de unul dintre geamurile magazinului. În acel moment, suspectul a scos un cuţit şi a încercat să-l înjunghie. A reuşit să-i provoace victimei câteva răni superficiale până când a fost imobilizat de câţiva cetăţeni care treceau prin zonă.

Citeşte şi Imagini şocante. Conflictul din faţa magazinului Dovi, surprins pe camerele de supraveghere (video)


Martorii bănuiesc că suspectul fie ar fi fost sub influenţa unor substanţe interzise, fie ar suferi de probleme psihice, deoarece în momentul în care a fost prins era destul de tulburat.

Poliţiştii l-ar fi recunoscut ca fiind o mai veche cunoştinţă, fiind implicat în alte incidente în trecut. Angajatul societăţii SC Dovi Free SRL, care a ajuns la spital, este căsătorit şi are un copil minor. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii