Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Bărbat din Cumpăna reţinut după ce şi-a atacat concubina cu un cuţit. În ce stare este victima

ro

12 Jun, 2017 16:20 4777 Marime text
La data de 12.06.2017, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul reţinut I.I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, prevăzută de art. 199 alin. 1 Cod Penal raportat la art. 193 alin. 1 şi 2 Cod Penal.

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 10/11.06.2017, în timp ce se afla în interiorul locuinţei situate în comuna Cumpăna, inculpatul, prin folosirea unui cuţit, a agresat-o fizic pe persoana vătămată B.E., prin lovire în zona gâtului, provocându-i leziuni care necesită 11-12 zile de îngrijiri medicale.

"Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie" - au transmis procurorii. 

UPDATE: ora 17.50

A fost arestat 30 de zile agresorul din Cumpana, I.I., în vârstă de 54 de ani, cel acuzat de infracțiunea de violență în familie. A fost introdus în arestul IPJ Constanța. Bărbatul a fost în trecut depistat sub influenta băuturilor alcoolice la volanul unui autoturism, fiindu-i întocmit dosar penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii