Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Bărbat din Cernavodă, înjunghiat de concubină. Suspecta s-a ales cu dosar penal

ro

02 May, 2017 14:28 4305 Marime text
O altercație a avut loc în data de 1 mai la Cernavodă intre un bărbat și concubina acestuia. Din primele informaţii bărbatul a fost înjunghiat cu un cuțit in locuință de iubita lui. Victima a fost transportată la Spitalul din Cernavodă, iar ulterior la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

S-a stabilit că a fost pusă în primejdie viața lui, fiind nevoie de 18 - 20 zile de îngrijiri medicale. Pe numele suspectei a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de omor. Ancheta se desfăşoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

UPDATE: 3 mai 2017 ora 17.00

Femeia din Cernavodă, suspectată că şi-a înjunghiat concubinul a fost arestată preventiv pentru 20 de zile. Conform aqnchetatorilor, M.I., în vârstă de 41 de ani, din Cernavodă, va fi reintrodusa in arestul IPJ Constanța. Aceasta este anchetată pentru tentativă de omor.    


UPDATE 1, ora 18.18

Autoarea agresiunii de la Cernavodă, M.I., în vârstă de 41 de ani, a fost reținută pentru 24 de ore și dusă în arestul IPJ Constanța.
În cursul zilei de mâine, va fi propusă instanței de judecată cu propunere de arestare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii