Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat căutat de autoritățile române, reținut la Vama Veche. Este suspect de tâlhărie

ro

03 Jan, 2018 11:51 1805 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au depistat un cetăţean român pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autorităţile române, pentru săvârșirea infracţiunii de tâlhărie.

Potrivit Gărzii de Coastă, la sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român B.M, în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza judeţului Brăila, pasager într-un autocar marca Mercedes, înmatriculat în Turcia.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis un mandat european de arestare de către autoritățile române, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
 
Sursa foto: Garda de Coasta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii