Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea consilierului judeţean Petrică Munteanu, director în Primăria Constanţa (Documente)

ro

31 Aug, 2012 01:00 5811 Marime text
averemunteanu-PetricaMunteanu1.jpgPe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri judeţeni, aceia care vor lua, în mandatul 2012 - 2016, cele mai importante decizii pentru judeţ. Cotidianul ZIUA de Constanţa va publica, în ordinea alfabetică a numelui de familie (aşa cum apar declaraţiile şi pe site-ul CJC), declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor consilierilor judeţeni, declaraţii care pot fi accesate pe site-ul www.ziuaconstanta.ro.

Potrivit declaraţiei de avere, consilierul judeţean USL Petrică Munteanu, directorul Direcţiei Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Constanţa, deţine două terenuri: unul dobândit prin cumpărare, în 2007, în suprafaţă de 330 de metri pătraţi, şi unul achiziţionat în 2008, de 1.291 de metri pătraţi.

La capitolul „Clădiri" din declaraţia lui Munteanu figurează două locuinţe (nu e specificat tipul acestora): una dobândită prin cumpărare, în 1980, în suprafaţă de 64 de metri pătraţi, şi una dobândită în 2011, prin schimb de locuinţă, tot de 64 de metri pătraţi.

Petrică Munteanu nu deţine bunuri mobile şi nici bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.

Nu are nici conturi şi depozite bancare, nici plasamente şi investiţii directe, dar nici datorii.

În calitate de consilier judeţean, social-democratul a încasat un venit anual de 7.470 de lei. Ca director executiv în cadrul Primăriei Constanţa, Petrică Munteanu a încasat un salariu de 43.098 de lei.

Aşa cum reiese din declaraţia sa de interese, Petrică Munteanu este acţionar în SC Petrion Servicii Maritime SRL Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii