Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism in flacari pe Autostrada Soarelui

ro

07 Jun, 2009 10:48 872 Marime text
Un autoturism Skoda Fabia a luat foc, sâmbătă, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 95, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, în urma incidentului nicio persoană nefiind rănită.

Potrivit comisarului şef George Grigore, şeful Poliţiei Autostrăzi, şoferul a sesizat, la un moment dat, că rezervorul maşinii s-a fisurat, iar autovehiculul a început să piardă combustibil. Imediat, a tras autoturismul pe banda de urgenţă şi a coborât din maşină împreună cu trei pasageri. La foartescurt timp, maşina a luat foc, a precizat Grigore.

"Şoferul şi pasagerii au încercat să intervină pentru stingerea incendiului, dar focul s-a întins cu repeziciune, moment în care au sunat la Serviciul unic de urgenţă 112. Nu a fost o explozie, ci a fost doar un incendiu, iar la faţa locului au ajuns pompierii militari de la ISU Călăraşi pentru a stinge focul", a spus comisarul şef George Grigore.

Potrivit sursei citate, din cauza fumului dens si a vizibilităţii reduse, a fost luată măsura ca timp de aproximativ 30 de minute traficul să fie deviat pe DN 3 A, cu intrare de la kilometrul 65, zona Lehliu, şi ieşire în autostradă la kilometrul 105, în zona Drajna.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii