Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorul fenomenului BROmania, Matei Dima, şi-a tras firmă în Constanţa - Brobiz Cudetoate SRL

ro

24 Oct, 2015 00:00 6389 Marime text
Aţi auzit cu siguranţă de fenomenul BROmania şi de autorul sketch-urilor „bromaniace“, Matei Dima. Stabilit în Los Angeles şi implicat în diverse proiecte cinematografice în America şi în România, Matei Dima, constănţeanul cunoscut de cei mai mulţi pentru filmuleţele haioase pe care le regizează şi în care este protagonist, virale pe platformele de socializare, şi-a înfiinţat un SRL acasă, la Constanţa. Mai precis, la Agigea, acolo unde locuiesc părinţii săi.
 
Şi cum unui BROmaniac cu acte în regulă i se potriveşte o firmă cu un nume sonor, ghiciţi ce nume a găsit Matei pentru societatea sa? Un nume cel puţin la fel de haios ca el: SC Brobiz Cudetoate SRL. Hashtag-ul #cudetoate este, de altfel, un fel de semnătură a sa, folosită în postările de pe reţelele de socializare.
 
Înfiinţată în urmă cu mai puţin de o lună, rezoluţia prin care Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa dispune autorizarea constituirii a fost recent publicată în Monitorul Oficial al României. Astfel, Brobiz Cudetoate SRL, cu sediul social în Agigea, se ocupă de „activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n.c.a.“.
 
Nu trebuie omis nici faptul că Matei este fiul directorului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, Marian Dima. Bromaniacul responsabil cu buna dispoziţie pe reţelele de socializare este unicul asociat şi administrator al firmei. Însă aceasta nu este prima sa afacere. De anul trecut funcţionează şi Dima Matei Întreprindere Individuală.
 
Matei Dima a izbutit, în anul 2013, să fie premiat la categoria Innovation of the Year, la gala YouTube Music Awards. Primul videoclip realizat de Matei, „See Me Standing“, al rapper-ului DeStorm, a strâns peste un milion de like-uri, share-uri şi comentarii. A mai regizat clipuri pentru numeroşi artişti, cum ar fi Inna - cel în care cântă cu Pittbull -, Alexandra Stan şi Antonia, dar şi pentru artişti străini precum Daddy Yankee, Reik şi Juan Magan, iar avântul său continuă.

Citeşte şi

Matei Dima - „89 la sută dintre lucrurile care se petrec în jurul nostru au şi un unghi haios din care pot fi văzute“
 
Matei Dima - „Am avut mereu un plan, am ştiut unde vreau să ajung şi cum“ 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii