Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie şoferi! Un radar amplasat pe o autospecială neinscripţionată "vânează" vitezomani pe autostradă

ro

13 Mar, 2017 12:47 9361 Marime text
Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, ieri, alte două persoane care conduceau autoturismele cu viteza de 182 km/h, respectiv 183 km/h, pe Autostrada A1. Cele două persoane au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi de 2.900 de lei, totodată, fiindu-le reţinute permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Potrivit IGPR, la data de 12 martie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva, două persoane, conducând cu viteză excesivă.
 
Prima persoană, o femeie, de 42 de ani, din Petroșani, a fost depistată la kilometrul 333 al autostrăzii, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 182 km/h.
 
A doua persoană, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din București, a fost depistat la kilometrul 342 al autostrăzii, în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 183 km/h.
 
Cei doi au fost surprinși cu ajutorul aparatului radar montat pe o autospecială neinscripţionată.
 
Poliţiştii i-au sancţionat cu amendă în valoare de 2.900 de lei pe fiecare, iar, ca măsură complementară, le-au reţinut permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii