Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie şoferi. Sunt restricţii în traficul din Constanţa. Se remediază o avarie

ro

04 May, 2017 09:00 2372 Marime text
Pentru remedierea, in regim de urgenta, a unei avarii survenite astazi, 4 mai 2017, la conducta de alimentare cu apa de pe strada Unirii, in intervalul orar 8,30-14,00, se restrictioneaza traficul rutier pe strada Unirii, intre strazile Zorelelor si Caiuti.

De asemenea, pentru remedierea unei avarii la reteaua de apa din zona Mamaia Nord, sensul giratoriu de la Campingul Pescaresc, intre orele 8,00-16,00, se restrictioneaza o banda de circulatie, pe sensul dinspre Navodari catre Constanta.

Pentru efectuarea lucrarilor de reparatii, zonele mentionate au fost imprejmuite si semnalizate corespunzator, iar pentru fluidizarea traficului a fost anuntata si Politia Locala.

Reprezentanţii SC RAJA SA îşi cer scuze participantilor la trafic din zonele respective si le dau asigurari ca echipele RAJA Constanta vor face tot posibilul pentru remedierea avariilor intr-un timp cat mai scurt.

Abonatii nu sunt afectati de aceste avarii, intrucat echipele de interventie incearca sa efectueze reparatiile cu conductele sub presiune.

UPDATE. ora 11.45

Pentru remedierea unei avarii survenite astazi, 4 mai 2017, pe strada Unirii, din municipiul Constanta, se impune restrictionarea traficului auto pe o banda de circulatie, in intervalul orar 11,30-14,30, pe segmentul cuprins intre strazile Razboieni si Dorobanti.

Pentru efectuarea reparatiei, zona mentionata a fost imprejmuita si semnalizata corespunzator, iar pentru fluidizarea traficului a fost anuntata si Politia Locala.

"Ne cerem scuze participantilor la trafic din zona respectiva si le dam asigurari ca echipele RAJA Constanta vor face tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt. Abonatii nu sunt afectati de aceasta lucrare, intrucat echipele de interventie incearca sa efectueze reparatiile cu conductele sub presiune" - au transmis reprezentanţii SC RAJA SA. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii