Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrele, despre Monixa Coroiu „Rutina, şefii, chiar şi o relaţie de cuplu pot fi văzute ca nişte constrângeri inutile"

ro

19 Apr, 2011 02:44 4270 Marime text
_coroiu_02.jpgMonixa Coroiu împlineşte astăzi 37 de ani. Născută pe 19 aprilie 1974, Monica Daniela, aşa cum îi este numele din buletin, a devenit cunoscută datorită activităţii sale în radio şi televiziune. Este asist. univ. drd. la Facultatea de Litere, Specializarea Jurnalism, din cadrul Universităţii Ovidius şi realizează o emisiune la TV Neptun. De asemenea, Monixa este şi angajata Consiliului Judeţean Constanţa. Astrologul Monica Vasiliev ne dezvăluie ce spun stelele despre sărbătorita zilei.

moni_vasiliev1.jpgSoare în Berbec, Luna în Peşti - deşi, la prima vedere, nativa pare o persoană foarte hotărâtă, sigură pe convingerile ei, poate chiar agresivă, sub această suprafaţă se ascunde o sensibilitate foarte mare. Putem vorbi chiar de un ego fragil care are nevoie de aprobarea celor din jur şi, de multe ori, nativa se teme că nu a luat decizia corectă. În general, dă dovadă de generozitate faţă de cei din jur, este dispusă să lupte pentru cei dragi, însă există riscul ca persoanele în care investeşte aceste eforturi să nu merite. Acest aspect conferă, de cele mai multe ori, creativitate şi uşurinţă în exprimare, de aceea, o carieră într-un domeniu artistic este recomandată.

Soare în Berbec în opoziţie cu Uranus în Balanţă - un aspect foarte dinamic, creativ, solicitant, care conferă, pe de o parte, o nevoie acută de libertate, de a-şi exprima individualitatea, însă, pe de altă parte, şi foarte multă încăpăţânare. Rutina, şefii, chiar şi o relaţie de cuplu pot fi văzute la un anumit punct ca nişte constrângeri inutile, care-i limitează libertatea. Având în vedere că Uranus este retrograd, există şi tendinţa de a fi original, altfel, doar de dragul de a şoca, de a contesta autoritatea fără un motiv anume.

Marte în conjuncţie cu Saturn - nativa dă dovadă de multă tenacitate şi perseverenţă atunci când vine vorba de atingerea scopurilor. Este dispusă să investească extrem de mult efort şi timp, nu îi este teamă de muncă şi de obstacole. Pe de altă parte însă, ar putea da dovadă de inflexibilitate, rigiditate, iar auto-controlul excesiv o poate aduce în postura de a nu lucra bine cu ceilalţi. Una dintre lecţiile pe care ar trebui să le înveţe din acest aspect este tocmai aceea de a înţelege că nu este responsabilă de toate evenimentele care se petrec în jur şi că nu este nevoie să ţină tot timpul garda sus.

Mercur în trigon cu Neptun retrograd în Săgetător - nativa este o persoană intuitivă, creativă, care de obicei îi „simte" foarte bine pe cei din jur. Putem vorbi şi de un anume talent oratoric, de o deschidere sau interes faţă de spiritualitate şi faţă de lucrurile care nu pot fi explicate neapărat prin logică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii