Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociatul unic, membru fondator în Asociaţia „Descoperă Constanţa“ SC W3 Marketing Technology SRL a ratat o licitaţie organizată de Primăria Constanţa

ro

19 Apr, 2017 00:00 5235 Marime text
Prin intermediul Direcţiei de Gospodărire Comunală, Serviciul Administrare Spaţii Verzi, Primăria Constanţa a consultat piaţa în vederea achiziţiei serviciului centrat pe „Conştientizarea populaţiei cu privire la prevederile legale în vigoare vizând spaţiile verzi publice urbane“. Achiziţia serviciului cuprinde şi promovarea Campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră“, realizarea de materiale informative şi promoţionale, precum şi promovarea altor acţiuni şi iniţiative similare.
 
A urmat achiziţia directă, pentru care Primăria a pus la bătaie 66.000 de lei, aproximativ 15.000 de euro. O singură firmă a depus ofertă financiară pentru realizarea serviciului ce are ca obiectiv „Conştientizarea populaţiei cu privire la prevederile legale în vigoare vizând spaţiile verzi publice urbane“, în conformitate cu Legea 98/2016. SC W3 Marketing Technology SRL a ratat însă atribuirea, deoarece oferta nu a fost depusă în termen.

Legătura dintre SC W3 Marketing Technology SRL, Asociaţia „Descoperă Constanţa“ şi Evonomix

SC W3 Marketing Technology SRL a fost înfiinţată în 2012, are sediul social pe strada Mircea cel Bătrân şi un capital social subscris de 10.000 de lei. Asociat unic şi administrator al firmei este Mihai Cristian Bocai. Domeniul de activitate al societăţii vizează activităţi ale agenţiilor de publicitate.
 
Asociatul firmei, Mihai Cristian Bocai, este, alături de Dorina Maxim şi Daniela Alexa, fondator al Asociaţiei „Descoperă Constanţa“.
Asociaţia, care are drept scop dezvoltarea spiritului civic, promovarea valorilor culturale specifice, prin acţiuni care implică participarea activă a cetăţenilor la viaţa comunitară, a organizat „Revelion 2017“, în urma unei selecţii desfăşurate de municipalitate.
 
La procedura de selecţie şi evaluare a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă în vederea organizării şi derulării evenimentului „Revelion 2017“ au fost depuse oferte de către Asociaţia „Descoperă Constanţa“ şi Asociaţia „Clubul Isis“. În urma derulării procedurii de selecţie şi evaluare a ofertelor depuse, a fost desemnată câştigătoare oferta Asociaţiei „Descoperă Constanţa“, care a întrunit 90 de puncte.

Mihai Cristian Bocai, fost angajat IBM pentru Europa de Est, mai deţine şi Evonomix, companie specializată în marketing şi tehnologie, branding digital, comerţ electronic şi trade marketing.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • insider 19 Apr, 2017 10:33 Maxim, Victor Maxim, excentric din fire