Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociat în firma care livrează pâine Penitenciarului Poarta Albă Mircea Stoica îşi amenajează plaja alături de Ciocîrlău

ro

21 May, 2015 00:00 2899 Marime text
Cel puţin la nivel teoretic, sezonul estival a fost deschis la 1 mai 2015. Practic însă, după „furia“ de turişti sosiţi la mare la începutul lunii, multe dintre afacerile de pe litoral ies din dezmorţire abia acum. Aşa se face că, în ultimele zile, am putut constata cum Direcţia de Urbanism din Primăria Constanţa a fost „luată cu asalt“ pentru eliberarea certificatelor de urbanism în vederea amenajărilor plajelor. Unul dintre cele mai „proaspete“ documente de acest gen emise de municipalitate a fost solicitat de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) Constanţa pentru SC Eco Spark SRL. Firma intenţionează să amenajeze plaja turistică din Mamaia situată în sectorul V, subsectorul 12. Investiţia urmează a fi realizată conform contractului de închiriere nr. 1800/2013 şi actului adiţional nr. 5/8447/AM/23.04.2015.

Asociaţi şi administratori în Eco Spark SRL sunt Dragoş Ciocîrlău şi Mircea Augustin Stoica. Firma are ca obiect de activitate „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“. Înfiinţată în anul 2006, firma are sediul în Mamaia, lot nr. 1, careul 48, camera nr. 2, funcţionând în baza unui contract de comodat din data 28.07.2014, emis de ambii asociaţi.
 
Mircea Augustin Stoica mai apare ca asociat în firmele: Beta Trade SRL, din Mamaia, societate pe care funcţionează restaurantul La Fontanella, SC Bianco Pan SRL, Gama Mi-Va-Ro SRL (radiată), SC Fresh Mobil Food SRL (sechestru părţi sociale) şi SC Uia SRL, dar şi în Vasto Conpres SRL. În cea din urmă firmă este asociat cu Alina Meca, aceasta fiind consilier local la Poarta Albă şi candidatul PSD la Primăria comunei în anul 2012. Firma s-a ocupat şi de aprovizionarea deţinuţilor de la Penitenciarul Poarta Albă. Astfel, potrivit e-achizitii.com, firma livrează pâine Penitenciarului Poarta Albă încă din 2007, în baza unor contracte de achiziţii publice.

Dragoş Ciocîrlău mai este asociat şi în Beta Trade SRL, Fresh Mobil Food SRL şi Slayer SRL (radiată).

Citeşte şi:

Penitenciarul Poarta Albă cumpără pâine pentru deţinuţi de la firma unui consilier PSD (documente) 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii